13 Comments

 1. Wat een fijn initiatief Yves! Ja, zeker, is er leven na de ‘brand’, maar je moet er wel zelf bewust voor kiezen… Ik vind dat kiezen voor POSITIVITEIT in mijn leven me terug op het goede spoor zet.

  Liked by 1 persoon

  Beantwoorden

 2. Ben vooral super benieuwd. Ben zelf na 25 jaar begin oktober tegen de grond gegaan. Vooral een steun te weten dat ik niet de enige ben. Bedankt Yves voor dit initiatief .

  Liked by 1 persoon

  Beantwoorden

 3. “Rock bottom became the solid foundation on which i rebuilt my life.” J.K. Rowling

  Het mooie is dat je een nieuwe kans krijgt als het ware… Je mag opnieuw architect zijn van je leven, je fundering verstevigen en een nieuwe ruwbouw zetten. Waarschijnlijk ben ik hier geen uitzondering als ik zeg dat ik er alvast een stuk wijzer, sterker en veel gelukkiger door geworden ben.

  Je hebt volkomen gelijk, er is inderdaad leven na een burn-out. Soms zelfs een intenser, bewuster en gelukkiger leven zelfs.
  k Ben heel blij dat je het ook zo bekijkt!

  Liked by 1 persoon

  Beantwoorden

 4. ondertussen volg ik 7 jaar yoga. langzaamaan is het mijn levenswijze geworden. en daardoor heb ik net op het nippertje een burn-out kunnen ontlopen. dankzij deze eeuwenoude maar zo accurate wijsheid en filosofie heb ik zienswijzen ontdekt en technieken geleerd die me zoveel gezonder en gelukkiger en waarschijnlijk meest van al heel wat rustiger, meer ontspannen en veel bewuster in het leven doen staan. ik kan het iedereen aanbevelen.
  yves, ik ben benieuwd naar jouw inspirerende verhalen en tips!

  namaste ❤

  Liked by 1 persoon

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s